Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Fredag
29 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Lördag
20 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Söndag
05 Dec 1 match
Lördag
11 Dec 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 2 matcher
Lördag
15 Jan 2 matcher
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Lördag
29 Jan 2 matcher

Tankar inför omgång 4

23 oktober 2021 10:12

Herrlaget har inlett säsongen i H2 med sju poäng på tre matcher. Matcherna och ambitionen rullar nu vidare med nya matcher. Näst på tur IS Bar.


Efter 3 omgångar är poängskörden 7p och en inkasserad tabell ledning. Vi inledde serien mot ett starkt Hässelby där vi från start inte alls kommer upp i den nivå vi önskar och Hässelby tar en välförtjänt ledning. Vi lyckas sedan hämta in 2-5 till 5-5 kassar och 1 poäng i premiären. Vilket i slutändan kändes det rättvist sett till båda lagens prestationer. Även på förhand även tippat vara en toppstrid direkt i premiären.

I omgång 2 stod ett Sörskogen för motståndet. Gamla rutinerade rävar ska man aldrig underskatta men vi höll i taktpinnen från minut 1 och till slutsignal. 3p på kontot.

Tredje omgången var mot ett svåranalyserat Jakobsberg. Det händer mycket bland de olika föreningarna från denna region och man vet inte riktigt vilka spelare som står i vilket lag från säsong till säsong. Åter igen kommer vi inte upp i nivå från start och Jakobsberg kunde göra båda 1-0 och 2-0 innan vi vaknade till. Upphämtningen var åter ett faktum när slutsignalen gick. Ytterligare 3p till kontot.

Sportchefen, Kim Leindahl, tankar inför helgen och säsongen: ”Inför fjärde omgången och uppehållet står IS Bar för motståndet. Ett lag vi senast torskade stort mot på hemmaplan och ett lag vi absolut inte skall underskatta. _På pappret är vi tippade at vinna serien och ta klivet upp till H1. Men det är inte lätt när varje lag vill slå ”det topptippade laget” Det gäller att i 3x20 minuter göra det hårda slitet och inte vila förrän domaren blåser slutsignal i pipan, vilket vi imorgon lördag måste bevisa att vi kan”

Huvudtränare, Peter Sjöstrand, tankar inför IS Bar: ”Senast vi mötte IS Bar var för två säsonger sen. Vi blev fullständigt överköra och förlorade till sist med 2-11. Vi har alltså en revansch att utkräva på lördag. IS Bar har fått en kanonstart och vi är ödmjuka inför uppgiften, då vi vet att de är ett tungt lag med bra moral och defensiv. Vi är redo!”