Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Söndag
13 Mar 1 match
Fredag
18 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 2 matcher
Onsdag
30 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match

Tankar inför omgång 4

23 oktober 2021 10:12

Herrlaget har inlett säsongen i H2 med sju poäng på tre matcher. Matcherna och ambitionen rullar nu vidare med nya matcher. Näst på tur IS Bar.


Efter 3 omgångar är poängskörden 7p och en inkasserad tabell ledning. Vi inledde serien mot ett starkt Hässelby där vi från start inte alls kommer upp i den nivå vi önskar och Hässelby tar en välförtjänt ledning. Vi lyckas sedan hämta in 2-5 till 5-5 kassar och 1 poäng i premiären. Vilket i slutändan kändes det rättvist sett till båda lagens prestationer. Även på förhand även tippat vara en toppstrid direkt i premiären.

I omgång 2 stod ett Sörskogen för motståndet. Gamla rutinerade rävar ska man aldrig underskatta men vi höll i taktpinnen från minut 1 och till slutsignal. 3p på kontot.

Tredje omgången var mot ett svåranalyserat Jakobsberg. Det händer mycket bland de olika föreningarna från denna region och man vet inte riktigt vilka spelare som står i vilket lag från säsong till säsong. Åter igen kommer vi inte upp i nivå från start och Jakobsberg kunde göra båda 1-0 och 2-0 innan vi vaknade till. Upphämtningen var åter ett faktum när slutsignalen gick. Ytterligare 3p till kontot.

Sportchefen, Kim Leindahl, tankar inför helgen och säsongen: ”Inför fjärde omgången och uppehållet står IS Bar för motståndet. Ett lag vi senast torskade stort mot på hemmaplan och ett lag vi absolut inte skall underskatta. _På pappret är vi tippade at vinna serien och ta klivet upp till H1. Men det är inte lätt när varje lag vill slå ”det topptippade laget” Det gäller att i 3x20 minuter göra det hårda slitet och inte vila förrän domaren blåser slutsignal i pipan, vilket vi imorgon lördag måste bevisa att vi kan”

Huvudtränare, Peter Sjöstrand, tankar inför IS Bar: ”Senast vi mötte IS Bar var för två säsonger sen. Vi blev fullständigt överköra och förlorade till sist med 2-11. Vi har alltså en revansch att utkräva på lördag. IS Bar har fått en kanonstart och vi är ödmjuka inför uppgiften, då vi vet att de är ett tungt lag med bra moral och defensiv. Vi är redo!”