Söndag
20 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 1 match
Onsdag
30 Mar 1 match
Söndag
21 Aug 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Söndag
18 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 2 matcher
Fredag
30 Sep 2 matcher
Söndag
02 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 2 matcher
Söndag
16 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Lördag
29 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Lördag
19 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 1 match
Onsdag
23 Nov 1 match

Emilia Kokkonen tackar för sig

8 april 2022 15:46

Emilia Kokkonen har den här säsongen förstärkt Nackas SSL lag efter att föregående säsong spelat en handfull matcher med klubbens D1-lag.


Emilia var med laget i deras magiska resa upp till SSL men valde att kliva av i samband med klivet upp från Allsvenskan på grund av tidsbrist. Den här säsongen har vi haft äran att ha med henne i SSL då det fungerat med det övriga livspusslet. Det innebar också SSL debut i 32års ålder. Och vilken säsong det blev, både individuellt och för hela laget.

Vi har fått möjligheten att ställa några frågor till Emilia.

Vad tråkigt att du ska varva ner, men hur känner du kring säsongen som varit? Det har varit en otroligt rolig säsong och som grupp har vi varit väldigt sammansvetsade så jag har trivts jättebra. Alla timmar vi spenderat tillsammans, såväl i hallar som på bussresor. Det hårda arbetet vi alla i laget lagt ner under säsongen gjorde att vi lyckades nå det där historiska slutspelet och jag är väldigt glad att jag fick uppleva det med det här laget.

Vad är ditt bästa minne från säsongen? Det är utan tvekan att få uppleva ett slutspel. Intensiva matcher med mycket publik och bra tryck var mäktigt.

Vilket är ditt bästa Nacka-minne genom alla år? Första platsen vinner slutspelet som bästa minne. Vi hade ett par intensiva veckor då i princip allt handlade om att förbereda sig på bästa sätt, hålla sig pigg och fräsch, bussresor, tuffa matcher och den laddningen man kände gjorde slutspelsresan till en magisk tid laget och staben. På andra plats får jag nog lov att säga att känslan när vi vann vår sista play-off match i SSL-kvalet uppe i Falun var rätt oslagbar den med.

Vad ska du göra med alla "lediga" timmar som dyker upp nu efter innebandyn? Nu ska jag fokusera på mitt sista år med mina juridikstudier som kommer ta upp den mesta delen av tiden. Utöver det kommer jag fortsätta träna innebandy om tiden finns till, men då i lägre i division. Sen ska jag förstås få tid över att titta på matcher och heja på det här fantastiska laget i deras resa att skörda framgångar nästa säsong.

Vill du ge något unikt Kokkonen-tips till alla innebandyspelande barn och ungdomar i Nacka och runtom i landet? Ha en bra inställning och samtidigt ha kul. Bygg upp en fin träningskultur där alla i laget stöttar varandra och tror på det man gör. Våga vara en ledare genom att ge energi och pepp till alla i laget!

Vi tackar av Emilia som en Nacka-legendar och vem vet, kanske får vi se henne i Nackatröjan i framtiden? Stort tack för den här säsongen och allt du gjort för klubben genom åren och lycka till med de utmaningar du tar dig an i framtiden, både på och utanför innebandyplanen!