Lördag
28 Jan 2 matcher
Lördag
11 Feb 2 matcher
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match

Målrik hemmapremiär mot Pixbo

28 september 2021 14:40

Efter förlusten i säsongens första match så vankades det hemmapremiär mot Pixbo Wallenstam under lördagen. En match som bjöd på många mål där Pixbo till slut vann med 9-2.


Nacka tog tidigt ledningen efter fyra minuter i första perioden då Erica Klevbo vände bort Pixbos målvakt och gjorde 1-0, assisterad av Ronja Gustafsson. Snabbt därefter kvitterar Pixbo till 1-1, och innan tio minuter hade gått i första perioden hade Pixbo tagit ledningen med 4-1. Andra perioden är inte lika målrik som första. Pixbo får in 5-1 efter fem minuters spel. I tredje perioden går Nacka ner på folk för att vända på matchbilden, och efter ett fint förarbete av Matilda Wester gör Charlotta Hjorth sitt första mål för Nacka i SSL och reducerar till 2-5. Innan slutsignalen ljuder har Pixbo hunnit med att utöka sin ledning till 9-2. En match som oftast bjöd på mycket tempo och spelvändningar åt båda hållen där Stephanie Dalbjer och Pixbos Lara Heini gjorde en del vassa räddningar. Tyvärr lossnade varken spelet eller målskyttet i denna match.

Ronja Gustafsson om helgens match mot Pixbo: ”Tycker vi i perioder gör mycket bra saker men vi har en för låg högsta nivå i hela laget vilket gör att Pixbo tyvärr vinner rättvist. De utnyttjade våra misstag och brister men vi tar med oss mycket från matchen. Nu ligger allt fokus på kommande derby mot Täby FC och söndagens match mot Västerås Rönnby”