Söndag
03 Okt 2 matcher
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 2 matcher
Fredag
29 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Söndag
14 Nov 1 match
Lördag
20 Nov 1 match
Lördag
27 Nov 1 match
Söndag
05 Dec 1 match
Lördag
11 Dec 1 match
Söndag
12 Dec 1 match
Lördag
18 Dec 2 matcher
Söndag
26 Dec 1 match
Söndag
02 Jan 1 match
Lördag
08 Jan 2 matcher
Lördag
15 Jan 2 matcher
Torsdag
20 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 2 matcher
Lördag
29 Jan 2 matcher

Inför säsongen 21/22

26 september 2021 21:13


Vårt duktiga damlag hade premiär på Gotland helgen som var, en match de tyvärr förlorade snöpligt efter att Endre vänt på Nackas 3-2 ledning i slutskedet av matchen. Vi har pratat med vår nya tränare Karl Andrén och sportchef Jonas Löfven om hur de ser på säsongen som väntar och nuvarande truppen.

Hur är dina tankar om truppen och kommande säsong, Kalle? Om vi börjar med truppen så är jag helnöjd. Vi hade en stor trupp föregående säsong med 22 utespelare, två målvakter och ett par spelare på dubbellicens. Det var antagligen klokt med tanke på ovissheten kring corona, men det går inte att sticka under stolen med att det är mycket svårare att bygga ett lag med en stark lagkänsla med så många spelare. Vår ambition var därför att minska truppen till i år vilket vi gjort. Vi hade dock gärna haft kvar några av de spelarna vi tappade, men samtidigt är jag väldigt nöjd med de som kommit in. Jag är mäkta imponerad över hur samtliga spelare i truppen tagit ansvar och skapat en riktigt bra lagkänsla så pass snabbt. Av den anledningen tycker jag kommande säsong känns väldigt, väldigt spännande!

Vad säger du som sportchef, Jonas? Vi har haft en slitsam silly season där vi fått jobba hårt för att få ihop ett slagkraftigt lag. Vi var inställda på att vi skulle ha en lite större spelaromsättning än vanligt, men att den skulle bli så stor som den blev var inte vår ambition. I normala fall brukar vi tappa cirka fem spelare och få in ungefär lika många. I år ville vi minska truppen lite grann, men omsättningen blev i runda slängar dubbelt så stor. Jag är dock väldigt nöjd med alla de spelare vi fått in, både som personer men framförallt för deras innebandykunnande.

Säsongen är svår att sia om eftersom att vi och många andra har haft en stor ruljans i sina trupper. Av den anledningen tycker jag att kommande säsong känns mer oviss och därmed spännande än på länge!

Vi tackar för pratstunden och ser fram emot helgens hemmapremiär mot guldfavoriten Pixbo!