Lördag
11 Feb 2 matcher
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 1 match
Lördag
25 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 1 match
Lördag
11 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 1 match
Lördag
18 Mar 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 1 match
Lördag
07 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
21 Okt 1 match
Onsdag
25 Okt 1 match
Söndag
29 Okt 1 match
Lördag
04 Nov 1 match
Lördag
18 Nov 1 match
Lördag
25 Nov 1 match
Lördag
02 Dec 1 match
Fredag
15 Dec 1 match
Lördag
06 Jan 1 match
Lördag
13 Jan 1 match
Fredag
19 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match

Dags för hemmamatch mot Åkersberga

29 september 2022 19:54

Imorgon fredag är det dags för ny match i hemmaborgen när nykomlingarna Åkersberga kommer på besök. Vi passade på att växla några ord med vår hemvända målgörare, Philippa Blom.


Tillbaks i Nacka igen efter sejour i Schweiz, hur känns det att vara tillbaks igen?

– Det känns fantastiskt bra att vara tillbaka där allt startade. Jag älskar Nacka och brinner verkligen för föreningen. Det finns många eldsjälar i klubben som har gjort en fantastisk jobb under alla år och hjärtat i klubben finns verkligen. Så det känns underbart att vara tillbaka hemma och få äran att representera Nacka.

Du var iväg på lite landslagsspel här på försäsongen, hur var det?

– Att spela i landslaget har alltid varit min högsta dröm och det känns helt galet att jag faktiskt är där och fightas om en plasts bland de bästa. Att få vara i den miljön är väldigt utvecklande och där får jag utmana mig själv vilket jag älskar. Som jag nämde innan så har det varit en stor dröm att få spela i landslaget och jag njöt varje sekund jag var där.

Vad har du för personlig målsättning denna säsong?

– Jag har många mål för mig själv och även för Nacka. Mitt största och viktigaste mål är att Nacka går till slutspel. För mig är de också viktigt att ha kul på vägen med mycket skratt och en bra sammanhållning annars finns det ingen vits med att spela. Ett annat viktigt mål för mig som har kommit det senaste året är att jag alltid vill utvecklas. Alla människor har saker det behöver utveckla och att känna att man blir bättre och bättre på varje träning och match värderar jag högt. Att spela i en miljö där jag känner att jag får göra misstag och utmana mig själv är otroligt viktigt för mig och jag känner att jag får göra det i Nacka. Givetvis är mitt mål att slå min poäng jag fick senast jag spelade i SSL. :D

En sur torsk mot en nykomling i helgen, och nu på fredag är det dags för nästa nykomling som motståndare. Hur går tankarna inför fredagens derby i hemmaborgen?

– Vi kommer såklart gå för vinst, väldigt viktig match och det ska bli oerhört roligt med derby. Vi har mycket bra saker på gång och jag tror och hoppas vi kommer få utdelning på matchen på fredag.

Om jag säger att du gör minst 40 poäng denna säsong, vad säger du då? :)

– Hahahah de låter mycket men det låter som en bra målsättning.

Vi önskar Philippa och laget stort lycka till imorgon, och hoppas på en välfylld hall med en energisk publik som lyfter fram laget till 3 härliga poäng.

Biljetter till matchen köper ni här: Biljetter Nacka IBK - Åkersberga.