Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Söndag
13 Mar 1 match
Fredag
18 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 2 matcher
Onsdag
30 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match

Ca 10% av landslagstruppen består av Nackaspelare!

11 maj 2022 13:51

Landslagets trupp till lägret i Västerås är nu presenterad. Nacka IBK har tre spelare representerade i truppen!


Truppen för kommande landslagsläger är släppt!

26-29 maj samlas landslaget för läger inför kommande VM nästa år. Landslaget samlas i Västerås för aktiviteter, träning och internmatcher som du kan se via InnebandyTV.

Förbundskapternerna har till detta läger tagit ut 34 spelare varav hela tre!!! spelare från Nacka IBK. Föreningens spelare som får chansen är Philippa Blom, Stephanie Dalbjer och Vilde Rundfloen.

Vi ställde några frågor till Stephie:

Grattis till landslagsplatsen Stephie, hur känns det här? Det känns väldigt bra, det har såklart varit ett stort mål för mig att ta mig dit. Efter alla års slit med många extra timmar i hallen känns det härligt och väldigt värt det.

Hur tror du det kommer bli att spela med världens bästa innebandyspelare? Det kommer bli en stor erfarenhet och utveckling för mig att få spela med alla extremt duktiga spelare i landslaget. Ser framemot att få den här erfarenheten, träna och fortsätta utvecklas. Väldigt stor självförtroendeboost för mig att få den här chansen.

Ett stort grattis till Stephie, Vilde och Philippa och Nacka IBK önskar er lycka till på lägret!

Vill ni läsa mer om vad som händer på lägret klicka här; https://innebandy.se/inlagg/lista/varldsmastarna-till-vasteras-har-ar-truppen/