Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Söndag
13 Mar 1 match
Fredag
18 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 2 matcher
Onsdag
30 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match

Årets första nyförvärv!

9 april 2022 12:21

Vi är mycket glada att kunna presentera årets första nyförvärv. Och det är inte vilket nyförvärv som helst - det är nämligen Thea Lindén från RIG Umeå som väljer Nacka för sin fortsatta innebandysatsning!


Vi är så glada att Thea väljer Nacka för vidare innebandspel och med det blir hon den första RIG-spelaren som väljer Nacka direkt efter avslutade gymnasiestudier.

Berätta lite kort om dig och din innebandykarriär än så länge. Jag kommer från Jönköping och har spelat i Hovslätts IK sen jag började spela innebandy när jag var 6 år. För snart tre år sen flyttade jag upp till Umeå och började på RIG. Jag spelar högerforward.

Vad känner du för kommande säsong med Nacka i SSL? Det ska bli väldigt roligt med ett nytt äventyr efter tre år i Umeå. Jag tycker att Nacka passar mig bra, det verkar som ett roligt gäng och de har något bra på gång. Jag ser verkligen framemot kommande säsong.

Kim om värvningen av Thea: Thea var och hälsade på oss under säsongen, då var Jonas (avgående sportchef) fortdarande ansvarig och han har tillsammans med ledarstaben talat mycket varmt om Thea - både som innebandyspelare och person. Vi är därför mycket glada att hon väljer oss och ser framemot att se Thea i SSL-miljö. Vi tror mycket på Thea!

Vi är otroligt glada och stolta att Thea har sin närmsta innebandyframtid med oss i Nacka och hälsar henne varmt välkommen till oss!