Söndag
20 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Söndag
27 Feb 1 match
Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Söndag
13 Mar 1 match
Fredag
18 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Fredag
25 Mar 1 match
Söndag
27 Mar 2 matcher
Onsdag
30 Mar 1 match
Lördag
02 Apr 1 match

Madeleine Schedin trappar ner

10 april 2022 11:59

Vår grymma backklippa Madde Schedin väljer att trappa ner efter innevarande säsong.


Madde är en av de spelarna som varit med större delen av den magiska resan laget gjort genom seriesystemet och hon har också spelat klubbens samtliga år i SSL. Innevarande säsong har Madde huserat på vänsterbacken och stått för stabila insatser helg efter helg.

Vad tråkigt att du ska varva ner, men hur känner du kring säsongen som varit? Sammanfattat trologt rolig och betydelsefull. Jag har länge funderat fram och tillbaka på att jag ska trappa ner så när jag skrev på för 21/22 så visste jag att det skulle bli den sista. Säsongen har därför varit lite extra speciell och jag har försökt njuta så mycket jag kan av SSL. Dessutom har jag alltid sagt att jag vill hinna spela ett SSL slutspel innan jag lägger av så det känns lite extra bra att kunna avsluta med den upplevelsen i bagaget.

Vad är ditt bästa minne från säsongen? Bästa minnet är helt klart när vi slog Thorengruppen. Vi har varit så nära flera gånger men trots det har ingen någonsin trott på oss. Oddsen på att vi skulle vinna var närmare 20 gånger pengarna - vilket i princip syftar på att vi var chanslösa. Trots det leder vi hela matchen och tar tillsut hem en förtjänad vinst på deras hemmaplan. Det visade verkligen på att allt kan hända i innebandy och framförallt hur otroligt bra vi var som lag i år.

Du har spelat många år i Nacka, vet du exakt hur många? Jag började i Nacka när jag var 17 och fyller nu 23. Så har spelat fen säsongen i Nackatröjan.

Vilket är ditt bästa Nacka-minne genom alla år? Oj, det är för många att räkna upp. Men om jag måste välja är det när vi kvalade till Allsvenskan och vi gör mål med några sekunder kvar mot Storvreta. Hade vi inte gjort det målet hade vi nog inte varit i SSL idag.

Vad ska du göra med alla "lediga" timmar som dyker upp nu efter innebandyn? De kommer garanaterat fyllas på ett eller annat sätt. Om det blir med innebandy, gym, jobb eller resa återstår att se. Men jag är en alldeles för rastlös själ för att ta "ledigt".

Kommer du kanske fortsätta spela i någon annan klubb? Inte tänkt så lång än. Har knappt hunnit lämna slutspelsbubblan. Kommer ta ett rejält sommarlov från innebandy så får vi se när och vart jag är tillbaka på plan igen.

Vi tackar härmed av ytterligare en riktig Nacka-legend och är så otroligt tacksamma för allt Madde gjort för Nacka IBK genom sina insatser som representant för klubben - främst på plan men också utanför. Stort lycka till med det som väntar dig i framtiden Madde!